Abdurrahim Balla - Rrotullimi i tokes i vertet apo perralle !

()
Abdurrahim Balla - Rrotullimi i tokes i vertet apo perralle !
 1. B e s a
  Mashtrimi qe i eshte bere gjith njerezimit me qindra vite me radhe, e qe shum prej njerzve kjo tem i trondite qe vetem te dyshosh ne te e lere me te thuash se qeshtja eshte krejtesisht ndryshe nga siq e kan paraqitur pabesimtart ..

  Hoxhe Abdurrahim Balla Allahu e ruajt dhe e shperbleft sjell shum argumente nga Kur'ani, Hadithi dhe thenie te dijetareve te medhenje se nuk eshte Toka ajo e cila sillet rreth Diellit por e kunderta , pra Dielli sillet rreth tokes dhe se toka eshte e palevizshme ..

  A nuk eshte kjo vertet nje Mashtrim i MADH !!!
  Surja Ya Sin 36
  37. Për ata është argument edhe nata, prej të cilës largojmë ditën, kurse ata mbesin në terr.

  38. Edhe Dielli udhëton për në kufirin e vet (në cakun përfundimtar). Ai është (udhëtim) përcaktim i ngadhënjyesit, të dijshmit.

  39. Edhe Hënës i kemi caktuar fazat (pozicionet) derisa të kthehet në trajtën e harkut (rrem i hurmës së tharë).

  40. As dielli nuk mund ta arrijë hënën, e as nata paraditën po secili noton në një galaktikë.
  9 Dhjetor 2011