SPECIALE Delete Facebook Account Permanent

Temat në forum 'Info të Nevojshme' Filluan nga Qyteti Islam, 28 Tetor 2011.

 1. Qyteti Islam

  Qyteti Islam Staff Member

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,084
  Pëlqej të dhënat:
  5,434
  Poenat nga trofej:
  609
  Profesioni:
  Webmaster
  Admin Post
  Flora, Moderatori, Bona dhe shumë 3 të tjerë u pëlqen kjo.
 2. Qyteti Islam

  Qyteti Islam Staff Member

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,084
  Pëlqej të dhënat:
  5,434
  Poenat nga trofej:
  609
  Profesioni:
  Webmaster
  Admin Post
  Permes Facebook deri ne zina (amoralitet) - Hoxhë Enis Rama

  Uploaded by muslimman2010 on Dec 22, 2011
  Përmes Face Book - Deri të me e keqja: Amoraliteti (Tregim) - Hoxhë Enis Rama


  "Dhe mos iu afroni imoralitetit (zinasë), sepse vërtet ajo është vepër e shëmtuar dhe është një rrugë shumë e keqe."El Isra: 32

  Pejgamberi a.s. në një hadith thotë: "Nuk ka mëkat pas shirkut që i bëhet Allahut më të madh se sa hedhja e spermës së mashkullit te femra që nuk i lejohet atij."

  Në hadithin e transmetuar nga Ebu Hurejra, Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë: "Ai i cili bënë zina, ose pin alkool, Allahu xh.sh. ia zhvesh atij imanin (besimin) ashtu si njeriu kur e zhvesh këmishën e tij nga koka.

  A lejohet të postojnë foto femrat në facebook - Dr.Shefqet Krasniqi
  Flora, Bona and Umarah like this.
 3. خديجة

  خديجة

  i bashkuar:
  28 Gusht 2011
  Mesazhe:
  66
  Pëlqej të dhënat:
  180
  Poenat nga trofej:
  85
  Es Selam Aeljkum.

  Vlla link nuk po bon pun a mundesh me ma jep naj link tjerte qka me mujt me mshel fb ma boni hallall es selam alejkum
  Flora i pëlqen.
 4. Qyteti Islam

  Qyteti Islam Staff Member

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,084
  Pëlqej të dhënat:
  5,434
  Poenat nga trofej:
  609
  Profesioni:
  Webmaster
  Admin Post
  sigurisht se linku bon : kliko https://www.facebook.com/help/delete_account
  Flora i pëlqen.
 5. خديجة

  خديجة

  i bashkuar:
  28 Gusht 2011
  Mesazhe:
  66
  Pëlqej të dhënat:
  180
  Poenat nga trofej:
  85
  Es Selam alejkum.

  Allahu ju shperbleft .

  selam alejkum
  Flora i pëlqen.
 6. Qyteti Islam

  Qyteti Islam Staff Member

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,084
  Pëlqej të dhënat:
  5,434
  Poenat nga trofej:
  609
  Profesioni:
  Webmaster
  Admin Post
  Amin edhe juve Allahu ju shpërbleft met mira të shumta
  Flora i pëlqen.