SPECIALE Delete facebook account permanent

Temat në forum 'Info të Nevojshme' Filluan nga Qyteti Islam, 28 Tetor 2011.

 1. Qyteti Islam

  Qyteti Islam

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,575
  Pëlqej të dhënat:
  7,804
  Poenat nga trofej:
  609
  Flora, Moderatori, Bona dhe shumë 3 të tjerë u pëlqen kjo.
 2. Qyteti Islam

  Qyteti Islam

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,575
  Pëlqej të dhënat:
  7,804
  Poenat nga trofej:
  609
  [medio]2477[/medio]

  Uploaded by muslimman2010 on Dec 22, 2011
  Përmes Face Book - Deri të me e keqja: Amoraliteti (Tregim) - Hoxhë Enis Rama


  "Dhe mos iu afroni imoralitetit (zinasë), sepse vërtet ajo është vepër e shëmtuar dhe është një rrugë shumë e keqe."El Isra: 32

  Pejgamberi a.s. në një hadith thotë: "Nuk ka mëkat pas shirkut që i bëhet Allahut më të madh se sa hedhja e spermës së mashkullit te femra që nuk i lejohet atij."

  Në hadithin e transmetuar nga Ebu Hurejra, Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë: "Ai i cili bënë zina, ose pin alkool, Allahu xh.sh. ia zhvesh atij imanin (besimin) ashtu si njeriu kur e zhvesh këmishën e tij nga koka.

  [medio]2478[/medio]
  Flora, Bona and Umarah like this.
 3. خديجة

  خديجة

  i bashkuar:
  28 Gusht 2011
  Mesazhe:
  67
  Pëlqej të dhënat:
  188
  Poenat nga trofej:
  85
  Es Selam Aeljkum.

  Vlla link nuk po bon pun a mundesh me ma jep naj link tjerte qka me mujt me mshel fb ma boni hallall es selam alejkum
  Flora i pëlqen.
 4. Qyteti Islam

  Qyteti Islam

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,575
  Pëlqej të dhënat:
  7,804
  Poenat nga trofej:
  609
  sigurisht se linku bon : kliko https://www.facebook.com/help/delete_account
  Flora i pëlqen.
 5. خديجة

  خديجة

  i bashkuar:
  28 Gusht 2011
  Mesazhe:
  67
  Pëlqej të dhënat:
  188
  Poenat nga trofej:
  85
  Es Selam alejkum.

  Allahu ju shperbleft .

  selam alejkum
  Flora i pëlqen.
 6. Qyteti Islam

  Qyteti Islam

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,575
  Pëlqej të dhënat:
  7,804
  Poenat nga trofej:
  609
  Amin edhe juve Allahu ju shpërbleft met mira të shumta
  Flora i pëlqen.
 7. Lajmet eMira

  Lajmet eMira Emir Forumi Kujdestari

  i bashkuar:
  6 Shtator 2012
  Mesazhe:
  220
  Media:
  4
  Pëlqej të dhënat:
  665
  Poenat nga trofej:
  609
  KJo eshte nje faqe me sqarime ne detaje si me fshi akontin dhe formen me te mirë, po ashtu si me i ndjerr te gjitha fotot tua, shkrimet tua si dhe fotot ne te cilat je bere tag nga tjerët etj

  How To / Why Leave Facebook
  Mija i pëlqen.

Share This Page