Marrja E Abdesit Dhe Falja E Namazit Sipas Sunnetit

Temat në forum 'Video&Tv Islame' Filluan nga Qyteti Islam, 10 Shtator 2011.

 1. Qyteti Islam

  Qyteti Islam Emir Forumi Staff Member

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,580
  Pëlqej të dhënat:
  7,786
  Poenat nga trofej:
  609
  Profesioni:
  Webmaster
  esSelamuAlejkum weRahmetullah

  Mëso me marr Abdes në formen më të mirë  SHKARKO LIBRIN SI FALET NAMAZI NGA SHEJH ALBANY 2 Mb

  Nëse keni video qe tregojn si me fal Namazin postoni ketu

  NAMAZI I SABAHUT

 2. Qyteti Islam

  Qyteti Islam Emir Forumi Staff Member

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,580
  Pëlqej të dhënat:
  7,786
  Poenat nga trofej:
  609
  Profesioni:
  Webmaster
 3. Qyteti Islam

  Qyteti Islam Emir Forumi Staff Member

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,580
  Pëlqej të dhënat:
  7,786
  Poenat nga trofej:
  609
  Profesioni:
  Webmaster
  esSelamuAlejkum weRahmetullah

  TË MËSOHEMI SHPEJT DHE LEHTË TË FALIM NAMAZIN. PËR 15 MINUTA,
  MËSO ABDESIN DHE FALJEN E NAMAZIT PËR TË GJITHA KOHËT.


  Nga emulmuslim dhe Amazone Dora më pëlqej kjo.
 4. Qyteti Islam

  Qyteti Islam Emir Forumi Staff Member

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,580
  Pëlqej të dhënat:
  7,786
  Poenat nga trofej:
  609
  Profesioni:
  Webmaster
  esSelamuAlejkum weRahmetullah

  Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit.


  Uploaded by ISLAMIfejaeVertete on Apr 4, 2011
  http://www.islamifejaevertete.com
  Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube përveç me leje paraprake nga Stafi.
  Amazone Dora i pëlqen.
 5. خديجة

  خديجة

  i bashkuar:
  28 Gusht 2011
  Mesazhe:
  67
  Pëlqej të dhënat:
  188
  Poenat nga trofej:
  85
  Athaan--Sheikh Mishary b. Rashid Afasy

Share This Page