SPECIALE Simptomet E Përmledhura Të Cilat Aludojnë Në Prekjen E Xhinëve, Syrit Apo Të Sihrit, Në Mënyrë Më Të

Temat në forum 'Mjekësi' Filluan nga Muslimsunni, 22 Qershor 2012.

 1. Muslimsunni

  Muslimsunni

  i bashkuar:
  21 Tetor 2011
  Mesazhe:
  181
  Pëlqej të dhënat:
  507
  Poenat nga trofej:
  409
  Simptomet e përmledhura të cilat aludojnë në prekjen e xhinëve, syrit apo të sihrit, në mënyrë më të detalizuar.  Simptomet e xhinit(mess):

  1.Dridhje në trup ose disa pjesëve të trupit

  2.Lëvizje të muskujve jonatyrore

  3.Mospërqëndrim

  4.Moskoncetrim

  5.Ikje ose neveritje për kryerjen e namazit

  6.Urrejtje për lexim të Kur’anit

  7.Vështirsim gjatë ndëgjimit të ezanit

  8.Bërja e gjynaheve

  9.Ngushtim në gjoks

  10.Ndjenja e mërzisë në shumicën e kohës

  11.Mpierje të disa pjesëve të trupit

  12.Nxehtësi në trup,ose ftohje

  13.Shpuarje në pjesët e trupit

  14.Vështirsi në të ecur

  15.Dhimbje në fund të shpinës

  16.Dhimbje në pjesë të ndryshme të trupit ndonjiher paraqiten ndonjiher humbin

  17.Dhimbje këmbe

  18.Dhimbje në shputat e këmbëve

  19.Dhimbje të kokës të vazhdueshme nëpër gjithë kokën

  20.Vështërsi në frymëmarje

  21.Shtypja e lartë

  22.Shkëlqim në sy

  23.Imolisur

  24.Ndëgjim i zërave të pakuptueshëm

  25.Ndjenja që po përcillesh dhe kontrollohesh

  26.Ndjenja qe po të thëret dikush dhe kur shikon ska asgjë

  27.Endra të trishtueshme të cfarë do lloji,veqanërisht qen ose gjarpërij apo maca

  28.Dëshirë tejmase për mardhënie

  29.Ndjehet se është dyfytyrësh në fe

  30.Humbja e shpresës në mëshirën e All llahut

  31.Njolla me ngjyrë të kaltër në trup

  32.Nxehtësi në trup tërë ditën

  33.Urrejtje për tu pastruar me ujë të ftohtë

  34.Dyshim në cdo send

  35.Sillje andej këndej

  36.Bredhje

  37.i hutuar

  38.Harresa e tepërt

  39.Urrejtja për të punuar

  40.Urrejtje e të qëndruarit me njerëz

  41.Rrahje e shpejtë e zemrës e papritur(befasisht)

  42.Qarje pa shkak

  43.Hidhërim i shpejtë dhe kriza nervore.  Simptomet e magjisë

  1.Nxjerja e një ere të keqe nga goja

  2.Dhimbje të forta në bark

  3.Lëvizje të cuditshme në bark

  4.Gazra të shumta në bark

  5.I vjen për të vjellë në shumicen e rasteve

  6.Humbja e oreksit për ushqim

  7.Nxierje të fytyrës dhe zverdhje

  8.Rëndim dhe plogështi në tërë trupin

  9.Dobësimi i shikimit

  10.Vështirësi në frymëmarje i përngjanë sëmundjes së Asmës

  11.Problem të rënda

  12.Mos sukses në martesë dhe prishja e fejesës

  13.Urrejtja e bashkëshortes apo e kundërta nëse është i martuar

  14.Impotenca (pafuqia në mardhënie seksuale)

  15.Urrejtja e bashkëshortes apo e kundërta kur takohen

  16.Pamundësia e lindjes

  17.Rëzim

  18.Enjte dhe nuk gjen tek mjekët ilaq për këtë

  19.Ikja nga shoqëria

  20.Ndryshime të befasishme pa shkak

  21.Mjegullim i syve

  22.Paraqitja e pejve të lidhura para syve

  23.Fryerja e barkut

  24.Djegje stomaku
  Simptomet e syrit dhe xhelozisë

  1.Ndryshimi i gjendjes në të keq e më keq

  2.Keqsimii shëndetit shpejtë

  3.Paraqitja e sëmundjeve të ndryshme të rezikshme

  4.Nëfund të kokës ndjen shtypje dhe rëndim

  5.Shytpje mbi vetulla

  6.Shtypje në supe (shpatulla)

  7.Dobësim shumë i madhë në trup

  8.Plogështi e jashtëzakonshme

  9.Marrje frymë me vështirësi dhe rënkim dhe kjo në shumicën e kohës

  10.Durimi i pakët dhe humbja e shpresës

  11.Dëshprim i madh

  12.Rënie shpirtërore

  13.Humbja e besimit në vetvete

  14.Harresa

  15.Humbja në tregti

  16.Mossukses në mësime apo në punë

  17.Shkurorëzim apo mossukses në martesë

  18.Hapja e gojës gjatë dëgjimit të Kur’anit posaqërisht gjatë dëgjimit të kaptinës el-Felek dhe En-Nas

  19.Djegje të syve

  20.Rrjedhja e lotëve pa shkak

  21.Nxehtësia e trupit

  22.Rëndim në tërë trupin veqanërisht në mëngjes

  23.lëvizje e qërpikëve më shumë se normalja

  24.Gogësim

  25.Pagjumësi

  26.Sinusët

  27.Urrejtja e qëndrimit në shtëpi dhe dëshira për të dalur jashtë

  28.Urrejtja per te qendruar ne shtepi dhe deshira per per te dalur jasht

  29.Sëmundje të ndryshme që nga mjekët vijnë rezultatet e mira

  30.Nxjerja e kelbit shumë nga fyti

  31.Vesvese(pëshpëritje) të shumta

  32.Në disa raste cmendurie apo iluzione të kota

  33.Dëshira për të fjetje

  34.Të fikët i lehtë

  35.Tërhiqet sikur ai cili zgjohet nga gjumi

  36.Dhimbje barku të mëdha

  37.Kruarje e trupit

  38.ritja e inpulsit apo rrahjet e zemrës

  39.Mos pasja oreks për ushqim

  40.Rëndim në fund të shpinës apo në shpatulla

  41.Shtrëngim në gjoks dhe dhe dëshira për të qajtur nga shtrengimi i gjoksit

  42.Të qeshurit e pakët

  43.Dhe mendim se jeta është nxier

  44.Dhe në disa raste dëshiron të vdes

  45.Vështirësi në të ecur

  46.Pamundësi për të kryer punë të rënda

  47.Ka mundësi që nuk mund të kryen asnjë punë nga plogështia.  Verejtje


  Verejtje verejtje..lidhje me simptomat...

  Nuk është kushtë që të mblidhen të gjitha simptomet për të aluduar se personi është i sëmurë,por shumicën e tyre,dhe nuk është kusht se nëse dikush posedon dicka nga këto simptome të jetë i sëmurë nga xhinët,msyshi,xhelozia apo sihri.

  Vërejtje !!!

  Këta simptome janë të njohura pas studimit të cështjes dhe kërkimit,dhe nuk ka argumente nga
  Kur’ani dhe Sunneti,për këtë ka që janë qëlluar dhe ka që janë gabime,si cdo fjalë e njeriut.


  Marrë nga: Mjekësia Islame
  Tewhid_5, Umarah and Qyteti Islam like this.
 2. Qyteti Islam

  Qyteti Islam

  i bashkuar:
  6 Gusht 2011
  Mesazhe:
  2,575
  Pëlqej të dhënat:
  7,804
  Poenat nga trofej:
  609
  Vërejtje:

  - Të gjitha këto Simptome munden me ndodh edhe nga ndonje semundje tjetër
  - Nëse ndodh që keni ndonjeren nga këto Simptome mos e bëni veten me Vesvese - Sepse sdo te thot se janë sihër
  - Në veqanti në këto raste shkoni te mjeku medicinal para se te shkoni tek ata që Bojn Rukje

  - Sa her i ndegjoj ata qe bojn Rukje qeshem me ta nga shkaku se edhe zogun qe Fluturon pak ma ndryshe mendojn se ka sihër ( e teprojn shume her ), Por Elhamdulilah nuk janë të gjithë të till.

Share This Page